Accare Intensieve Zorg

32 uur per week

Secretaresse / medewerker zorgadministratie

Over de functie

Bij Accare in Smilde bieden we intensieve zorg. Kinderen en jongeren met psychische problemen kunnen er terecht als lichtere zorg niet genoeg helpt. In deze rol zorg je dat alle planningen van de behandelingen weer kloppend zijn. Ook ben jij dé vraagbaak voor cliënten, behandelaren, gemeentes en hoofd- en onderaannemers. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het aannemen van de telefoon en het verwelkomen van binnenkomend bezoek;
  • Je bent de schakel tussen Accare en verschillende gemeenten voor alle aanvragen en toewijzingen over de gedeclareerde zorg, van start tot afsluiten;
  • Voor behandelaren ben je het aanspreekpunt t.a.v. alle registratieve aspecten, zoals agendabeheer en complexe planningen. Je ondersteunt en faciliteert behandelaren daarbij;
  • Je beheert samen met de collega’s de mailbox inclusief alle daaruit voortvloeiende werkzaamheden;
  • Je signaleert proactief knelpunten in processen of registraties en je levert een actieve bijdrage ter verbetering;
  • Het aanmaken en bijhouden van cliëntdossiers.

Het secretariaat bestaat uit zes medewerkers. Het is een hecht team met een gezellige en open werksfeer. Ze zijn gedreven en gepassioneerd over hun werk. Elke week start je met een weekstart waarin de (verdeling van de) werkzaamheden en de prioriteiten worden besproken. Het team werkt met een gezamenlijke verantwoordelijkheid vanuit één mailbox. Aan de balie werk je per dag met z’n tweeën. Je wordt aan de hand van een rooster ingepland, zodat iedereen afwisselend een dag op de balie werkt.

Over Accare

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Pas jij in ons team?

Voel jij je thuis in een organisatie waarin elke medewerker belangrijk is en weinig hiërarchie bestaat? Dan heten we je van harte welkom. Behalve een boeiende en inspirerende werkomgeving bieden wij je een uitdagende functie.

Jij houdt ervan om nauwkeurig en geordend te werken. Je krijgt energie van puzzelen en verbanden leggen om de planningen kloppend te krijgen. Tussen alle verschillende werkzaamheden schakel je makkelijk en kun je goed prioriteiten stellen. Ook heb je een actieve, klantgerichte houding. Daarnaast:

  • Beschik je over een afgeronde mbo-4 opleiding op administratief gebied, met hbo- werk- en denkniveau;
  • Ben je voor 32 uur beschikbaar van maandag tot en met donderdag;
  • Ben je flexibel en in staat te schakelen en prioriteiten te stellen;
  • Heb je kennis van de financiële route bij de gemeentes? Dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen de € 2.387,- en € 3.541,- op basis van 36 uur volgens CAO GGZ FWG 40);
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).
  • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.

Solliciteren

Je kunt tot en met zondag 19 mei 2024 solliciteren. Wil je aanvullende inhoudelijke informatie over de functie? Neem dan contact op met de collega’s van het secretariaat, via intensievezorg@accare.nl of bel naar 0592-480800. De gesprekken staan gepland op donderdagochtend 23 mei 2024.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. We winnen ook referenties in.

Vacature delen via:

Referentienummer:

378700852

Regio:

  • Drenthe

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Sluitingsdatum:

20-05-2024

Locatie:

Smilde

Bedrijfspagina:

http://www.accare.nl

Kantooradres:

Fazantenlaan 1 9422 EZ Smilde