Accare Groningen IHT

28 - 36 uur per week

Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist IHT-team

Over de functie

Intensive Home Treatment is een intensieve, kortdurende ambulante behandeling in een acute (thuis)situatie. De behandeling is zo kort als kan en zo lang als nodig en is een opnamevoorkomende en opnameverkortende interventie. IHT is gebaseerd op de opvatting dat behandeling thuis leidt tot betere kansen op herstel en minder opnames. Hierdoor is thuisbehandeling minder ontwrichtend voor een jongere en diens omgeving.

Het team is multidisciplinair opgebouwd en werkt met een gedeelde caseload, waarbij er gezamenlijk een crisisinterventie en behandelplan wordt ontwikkeld en bijgestuurd. Hierdoor wordt gewerkt vanuit een gedeelde verantwoordelijkheid. Je start elke dag met een overleg waarin de cliënten die in crisis zijn worden besproken en het beleid kan worden bijgesteld. Na de gezamenlijke start worden de cliënten gezien en behandeld. De interventies worden ingezet in wisselende samenstellingen afhankelijk van de hulpvraag en de opgestelde doelen.

Wat maakt deze functie zo leuk?

  • Geen dag is hetzelfde. Je bent veel onderweg. De functie is daardoor heel afwisselend en dynamisch.
  • Je werkt intensief met je collega’s samen. Daardoor sta je er niet alleen voor en heb je altijd iemand om op terug te vallen.
  • We werken veel samen met andere organisaties en teams.
  • Er is veel ruimte voor “out of the box” werken. Om je eigen inbreng te hebben.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Wie ben jij?

Je hebt een AGB en BIG-registratie als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris van € 4.108,- tot € 6.264,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 65);
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).
  • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.

Solliciteren

Wil jij graag meer weten over de functie en het team? Je mag solliciteren via de sollicitatiebutton, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking in te plannen. Heb je eerst nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Harma Moorlag, gz-psycholoog, via 06-59876577 of h.moorlag@accare.nl.

Vacature delen via:

Referentienummer:

489686254

Regio:

  • Groningen

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Locatie:

Groningen

Contactpersonen:

directiesecretariaat

Bedrijfspagina:

http://www.accare.nl

Kantooradres:

Groningerstraat 352 9402 LT Assen