Accare Stadskanaal Poli

Vanaf 28 uur per week

Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist

Dit kun je verwachten

Op de polikliniek in Winschoten wordt zorg geleverd aan kinderen en jongeren met (een vermoeden van) psychiatrische problemen, waaronder ASS, ADHD, angst- en stemmingsstoornissen en kinderen met een (licht-)verstandelijke beperking. Ook kinderen met traumagerelateerde klachten en hechtingsproblematiek komen bij ons. Wij richten ons daarbij vooral op de complexe problematiek, waarbij sprake is van comorbiditeit, systeemproblematiek of ernstige klachten.

Wat maakt werken in deze regio zo leuk?

  • Het team is relatief klein en werkt nauw met elkaar samen. Daardoor sta je er niet alleen voor en heb je altijd iemand om op terug te vallen.
  • Onderling is het team hecht met elkaar en hebben ze oog voor elkaar als mens.
  • Als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist sta je stil bij het grotere plaatje en betrek je het gehele netwerk rondom een cliënt.

Over Accare

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Wie ben jij?

Vanzelfsprekend heb je een AGB en BIG-registratie als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist. Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en worden referenties ingewonnen.

Wat bieden wij?

We bieden je een salaris tussen de € 4.108,- tot € 6.264,- o.b.v. 36 uur, volgens CAO GGZ FWG 65. Je krijgt meteen een contract voor onbepaalde tijd.

Andere (secundaire) arbeidsvoorwaarden zijn:

  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).
  • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.

Solliciteren

Wil jij graag meer weten over de functie en het team? Je mag solliciteren via de sollicitatiebutton, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking in te plannen. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Leonieke Drenth, orthopedagoog-generalist, via l.drenth@accare.nl

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

362223461

Regio:

  • Groningen

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Locatie:

Winschoten

Contactpersonen:

Regiosecretariaat

Bedrijfspagina:

http://www.accare.nl

Kantooradres:

Grintweg 70 9675 HL Winschoten