Accare Accare

24 uur per week

Stage psychologie of orthopedagogiek

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Over je stageplek

De polikliniek in Zwolle biedt een stageplek aan voor 24 uur per week voor een masterstudent psychologie/orthopedagogiek. De stageperiode kan voor een halfjaar, maar ook voor 9/10 maanden. Dit overleggen we met jou.

De collega’s op de polikliniek in Zwolle leveren zorg aan kinderen en jongeren met psychiatrische problemen, zoals ASS, ADHD, trauma- en hechtingsproblematiek, angst- en stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en eetstoornissen. Op de poli werken drie multispecialistische teams. Jij gaat aan de slag in team 2, een generalistisch team met een focus op trauma en hechting. Meerdere  behandelaren zijn hierin gespecialiseerd. In het team werk je samen met een verpleegkundige, verpleegkundig specialist, (gz-)psychologen, orthopedagogen(-generalist), een psychomotorisch therapeut, gezinsbehandelaren en systeemtherapeuten.

Als stagiair doe je mee in de diagnostiek- en behandelprocessen. Je zal in eerste instantie vooral meekijken, maar wanneer we denken dat je daaraantoe bent, mag je ook steeds meer dingen zelf gaan doen. Je kan hierbij denken aan het afnemen van diagnostische onderzoeksinstrumenten, het geven van psycho-educatie en het participeren bij therapieën. Het is mogelijk om je diagnostiekaantekening te behalen. De donderdag zal een vaste stagedag zijn, zodat je aanwezig bent bij onze teamoverleggen. Uren zijn verder in overleg.

 

Wat breng jij mee?

Wie ben jij en wat is jouw motivatie? We zijn nieuwsgierig naar je en willen natuurlijk ook van jou leren. Ben jij flexibel inzetbaar, zelfstandig en klinkt deze stageplek als een mooie stap voor je?

Je kunt hieronder direct solliciteren. Wil je eerst meer weten? We vertellen je er graag meer over. Je kunt mailen naar Erna Ruiter, stagecoördinator, via stages@accare.nl.

Doe je de master klinische neuropsychologie? Je bent welkom om te solliciteren, maar houd er rekening mee dat er weinig neuropsychologische tests worden afgenomen.

Wat bieden wij jou?

Stagiaires ontvangen bij ons een bruto stagevergoeding van € 390,- per maand bij een werkweek van 36 uur. In dit bedrag is de vergoeding voor onkosten inbegrepen, waaronder de vergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer. Stagiairs die geen ov-jaarkaart hebben, komen in aanmerking voor een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer conform cao GGZ. Tijdens je stageperiode krijg je een laptop van Accare.

Solliciteren

Reageren kan alleen via de website van Accare tot en met woensdag 1 mei via de button 'solliciteren'. We zijn benieuwd naar je motivatie en ontvangen ook graag je cv. Als je op 'verzenden' hebt geklikt ontvang je direct een ontvangstbevestiging in je mailbox. De gesprekken worden gepland op 16 mei in de middag en op 21 mei in de ochtend.

Vacature delen via:

Referentienummer:

938604383

Regio:

  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Stage

Sluitingsdatum:

02-05-2024

Locatie:

Zwolle

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://www.accare.nl

Kantooradres:

Groningerstraat 352 9402 LT Assen