Accare Accare

Minimaal 16 uur per week

Stage verpleegkunde (hbo)

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Over de stageplek

Op de polikliniek van Accare in Roden wordt zorg geleverd aan kinderen en jongeren met psychiatrische problemen, met name gericht op ASS, ADHD, angst- en stemmingsstoornissen.

Verpleegkundigen bij Accare begeleiden en behandelen jongeren met psychiatrische problematiek. De werkzaamheden die hierbij horen zijn het vormgeven van psycho-educatie, ouderbegeleiding en medicatiecontroles (onder supervisie). Als stagiaire loop je mee met een verpleegkundig specialist en ga je aan de slag in een hecht team, bestaande uit 14 professionals. Onze poli is gevestigd op loopafstand van het gezellige centrum van Roden.

Wat breng jij mee?

Wie ben jij en wat is jouw motivatie? We zijn nieuwsgierig naar je en willen natuurlijk ook van jou leren. Ben jij flexibel inzetbaar, zelfstandig en klinkt deze stageplek als een mooie stap voor je? Wij zoeken een 4e jaars student of een 3e jaars met revelante stage-ervaring.

Je kunt hieronder direct solliciteren. Wil je eerst meer weten? We vertellen je er graag meer over. Je kunt mailen naar Erna Ruiter, stagecoördinator, via stages@accare.nl.

Wat bieden wij jou?

Stagiaires ontvangen bij ons een bruto stagevergoeding van € 390,- per maand bij een werkweek van 36 uur. In dit bedrag is de vergoeding voor onkosten inbegrepen, waaronder de vergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer. Stagiairs die geen ov-jaarkaart hebben, komen in aanmerking voor een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer conform cao GGZ. Tijdens je stageperiode krijg je een laptop van Accare. Accare werkt met een eigen stageovereenkomst, deze staat naast een eventuele stageovereenkomst vanuit je opleiding.

Solliciteren

Reageren kan via de website van Accare tot en met woensdag 1 mei via de button 'solliciteren'. We zijn benieuwd naar je motivatie en ontvangen ook graag je cv. Als je op 'verzenden' hebt geklikt ontvang je direct een ontvangstbevestiging in je mailbox. De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 15 mei.

Vacature delen via:

Referentienummer:

111334151

Regio:

  • Drenthe

Vacaturetype / functietype:

Stage

Sluitingsdatum:

02-05-2024

Locatie:

Roden

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://www.accare.nl

Kantooradres:

Groningerstraat 352 9402 LT Assen