Accare Dokkum Poli

Uren in overleg

Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Over de functie

In Dokkum diagnosticeren en behandelen we vooral kinderen en jongeren met trauma, angst- en stemmingsstoornissen, ASS en ADHD, binnen de polikliniek werken we multispecialistisch. Er werken zo’n 10 collega’s multidisciplinair met elkaar samen. Je werkt veel samen met elkaar en complexe vraagstukken worden als team opgepakt.

Als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist ben je verantwoordelijk voor het voeren van intake- en anamnesegesprekken met kind en ouders, het opstellen van een behandelplan en het uitvoeren van behandeling. Je coördineert en evalueert de diagnostiek en het behandeltraject. Je houdt je niet alleen bezig met cliëntenzorg, maar denkt ook mee over behandelbeleid. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk.

Wie ben jij?

Je hebt een AGB en BIG-registratie als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris van € 4.108,- tot € 6.264,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 65);
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).
  • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Je kunt solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Denise Emmens, recruiter, via recruitment@accare.nl of 06 598 320 00.

Bij aanstelling vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook winnen we referenties in.

Vacature delen via:

Referentienummer:

111925096

Regio:

  • Friesland

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Locatie:

Dokkum

Contactpersonen:

Fanny Galema

Bedrijfspagina:

http://www.accare.nl

Kantooradres:

Birdaarderstraatweg 80 9101 PK Dokkum