Accare Almere Poli

24 - 32 uur per week

Gezinsbehandelaar

Over de functie

Als gezinshulpverlener kom je bij cliënten thuis, daar waar de kinderen opgroeien. De systemische behandeling is voor gezinnen met kinderen van elke leeftijd die meerdere, complexe problemen hebben en soms ook wat meer moeite hebben om hulpverlening toe te laten. Met ieder gezinslid worden wensen en doelen besproken waaraan wordt gewerkt. Samen met het gezin zoek je naar de beste aanpak. Je voert intensieve hulpverlening uit, geeft zelfstandig uitvoering aan de (deel)behandeling binnen het behandelplan en coördineert de behandeling.

De polikliniek in Almere bestaat uit ongeveer 25 professionals. Onderling wordt veel kennis en kunde met elkaar gedeeld. Om sneller met elkaar tot concrete plannen te kunnen komen en korte lijnen te kunnen behouden, is de poli opgesplitst in twee deelteams. Jij gaat werken in team één. Dit hechte team bestaat momenteel uit 14 professionals. Het team werkt multispecialistisch en houdt zich bezig met onder andere ontwikkelingsproblematiek, angst-, stemmings- en dwangklachten, trauma, hechting- en persoonlijkheidsproblematiek.

Waarom wil je bij Accare in Almere komen werken?

  • Je werkt in een afwisselende en flexibele rol. Je hebt veel eigen regie en bent veel onderweg. Ook is de problematiek en je aanpak in elk gezin verschillend. Daardoor is geen dag hetzelfde.
  • Je werkt intensief samen met je collega’s en hebt veel mogelijkheid om met elkaar te sparren.
  • Je krijgt de mogelijkheid om je op je eigen vakgebied te ontwikkelen en de vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen.

Over Accare

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding (bijvoorbeeld social work of verpleegkundige) met een SKJ- of BIG-registratie;
  • Deze opleiding is aangevuld met een erkende post-hbo opleiding zoals IAG of CGW;
  • Je ziet kansen, bent kritisch en hebt een proactieve en creatieve instelling, waardoor je in staat bent om op korte termijn actie te ondernemen.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een salaris van €3.076,- tot €4.785,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 55);
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer het fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week);
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36u of naar rato) dat kan worden ingezet voor opleidingen, verlof of als extra salaris kan worden uitgekeerd;
  • Regelmatig gezellige activiteiten met je collega’s, georganiseerd door onze eigen feestcommissie.

Solliciteren

Ben je direct enthousiast? Je kunt solliciteren via onderstaande button. Je krijgt direct een automatische bevestiging. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Natia Voogt, systeemtherapeut in opleiding, via n.voogt@accare.nl.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vacature delen via:

Referentienummer:

203027996

Regio:

  • Flevoland

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Locatie:

Almere

Contactpersonen:

Directiesecretariaat

Bedrijfspagina:

http://www.accare.nl

Kantooradres:

Radioweg 1a 1324 KW Almere