Accare Facilitair

18 uur per week, minder uren ook bespreekbaar

Schoonmaker / facilitair medewerker

Wat ga je doen?

Voor onze kliniek in Smilde zoeken wij een facilitair medewerker die op korte termijn inzetbaar is. Je gaat de huisjes schoonmaken waar cliënten (veelal gezinnen) tijdelijk verblijven voor behandeling. Ook maak je behandel- en werkruimten en algemene ruimten schoon. Daarnaast heb je nog andere taken zoals het wegbrengen en halen van was en het bijvullen en schoonhouden van koffiezetapparatuur.

De werkzaamheden zijn van maandag tot en met vrijdagochtend (tussen 7.30 uur en 12.00 uur), de exacte werktijden worden in overleg met jou bepaald. Soms wordt in verband met een wisseldag ook gevraagd om op de vrijdagmiddag te werken. Dit is tussen 13.00 en 17.00 uur. 

Jij krijgt net als je collega’s vaste afdelingen of huisjes waarvoor je verantwoordelijk wordt. Daarnaast verdeel je met je collega’s alle overige schoonmaak- en facilitaire taken. Een mooie verantwoordelijke en afwisselende baan op een prachtige zorglocatie van Accare.  

Wil je eerst eens kijken wat het werk nou precies inhoudt? Dan kan je altijd contact opnemen met Marja Tjassens voor het maken van een afspraak (m.tjassens@accare.nl / 06 86820246). Zij zal je dan onder het genot van een kop koffie of thee op de hoogte brengen van wat je kunt verwachten.

Wie zijn wij?

Accare is een organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Bij Accare in Smilde bieden we intensieve zorg. Kinderen en jongeren met psychische problemen kunnen er terecht als lichtere zorg niet genoeg helpt. Soms is korte, maar wel intensieve zorg beter dan af en toe een afspraak op de polikliniek. Opname in onze intensieve zorg kliniek kan dan helpend zijn. De kliniek in Smilde kent drie afdelingen; een crisisafdeling, een behandelgroep voor adolescenten en een afdeling voor gezinsbehandeling (KINGS) waar kinderen en ouders gemiddeld zes tot acht weken samen worden opgenomen en behandeld.

Wie ben jij?

  • Je verstaat het schoonmaakvak. 
  • Je vindt het leuk om individueel te werken maar daarnaast ook te genieten van de fijne samenwerking met je collega’s facilitair.
  • Je bent inzetbaar op de ochtenden (zie bovengenoemde tijden), hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en werkt nauwkeurig.
  • Je hebt affiniteit met de zorg.
  • Betrouwbaarheid vinden wij een belangrijke eigenschap.

We zoeken invulling voor 18 uur per week. Dit kan ook bijvoorbeeld door 2 personen ingevuld worden. Dus ben je minder dan 18 uur per week beschikbaar? Ook dan kan het interessant voor je zijn om contact op te nemen!

Wat krijg je van ons?

  • Een fijn team van collega's om je heen
  • Op basis van opleiding en/of ervaring een salaris tussen de € 1.938,- t/m € 2.595.- o.b.v. 36 uur, volgens FWG-functiegroep 15 van de CAO-GGZ;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week);
  • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.

Hebben wij jou nieuwsgierig of misschien zelfs al enthousiast gemaakt?

Je bent van harte welkom om samen met ons een kop koffie of thee te drinken, sfeer te proeven en een beeld te vormen van hoe het is om te werken in ons team. Bel of app voor een afspraak via Marja Tjassens (m.tjassens@accare.nl / 06 86820246). En natuurlijk mag je ook gewoon een sollicitatiebrief en/of CV opsturen via de sollicitatiebutton.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Wij vergoeden deze kosten voor je. Het inwinnen van referenties is tevens onderdeel van ons aannamebeleid.

Vacature delen via:

Referentienummer:

177082652

Regio:

  • Drenthe

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Startdatum:

z.s.m.

Locatie:

Smilde

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://www.accare.nl

Kantooradres:

Groningerstraat 352 9402LT Assen