Accare HRM

24 uur per week

Salarisadministrateur

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van onze afdeling HRM, één van de centrale diensten binnen Accare. Samen geven we vorm en inhoud aan de HR-processen, beleid en diverse ontwikkelingsvraagstukken. Vanuit jouw expertise krijg je vanaf het begin de mogelijkheid om mee te denken en van waarde te zijn voor het team en de organisatie. Het team bestaat uit een HR-manager, drie HR-adviseurs, twee collega's functioneel beheer, twee collega’s Inzetbaarheid & Verzuim, twee collega's salarisadministratie, twee recruiters en drie medewerkers HR.

Je draagt met je collega zorg voor de verwerking van de gehele salarisadministratie. Daarnaast lever je de nodige informatie aan externe instanties, zoals zorgverzekeraars, pensioenfonds, Belastingdienst en accountant. Voor onze medewerkers zijn jullie het aanspreekpunt voor vragen over het salaris en andere complexe vraagstukken op het gebied van salarisadministratie. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over bijvoorbeeld vergoedingen en verstrekkingen en de fiscale gevolgen en aanpassingen van beleidsregelingen. Je houdt je ook bezig met controles, risicoanalyses en toevoegen of vernieuwen van salariscomponenten in ons salarissysteem Visma.net. Met de overgang naar AFAS (start 2024) zet je jouw kennis en kunde in om mee te denken in dit project. Het is voor jou vanzelfsprekend om aanjager te zijn en jouw collega’s mee te nemen in de nieuwste ontwikkelingen.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-diploma op financieel of economisch gebied.
  • De salarisadministratie kent voor jou geen geheimen; je hebt ruime ervaring en actuele kennis op het gebied van salarisverwerking, cao, wettelijke regelgeving en arbeidsrecht.
  • Ontwikkelingen in je vakgebied volg je nauwlettend en je deelt relevante informatie actief met je omgeving. Daarnaast ben je gretig om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Je digitale vaardigheden zijn goed en je hebt gedegen kennis van Excel.
  • Heb je kennis van Visma,net, AFAS en de CAO GGZ? Dan is dat helemaal mooi meegenomen.
  • Je bent accuraat, hebt kennis van administratieve en HR-procedures en richtlijnen.
  • Onze kernwaarde ‘elke dag beter’ past jou helemaal: je hebt een proactieve werkhouding, signaleert knelpunten en komt met initiatieven ter verbetering van onze huidige processen.

Wat bieden wij je?

  • Een salaris van € 2.737,- tot €4.263,- op basis van 36 uur per week, volgens CAO GGZ FWG 50.
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Hybride werken is bij ons gebruikelijk, er is in overleg veel mogelijk. Ook is er een thuiswerkvergoeding.
  • In mei keren we de vakantietoeslag (8%) uit en in december de eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).
  • Je kunt je reiskosten jaarlijks uitruilen.
  • Aandacht voor balans en vitaliteit. We bieden hiervoor veel online tools en hebben daarnaast een regeling voor fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget (van maximaal € 500,-) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.
  • Én een actieve personeelsvereniging die regelmatig zelf leuke activiteiten organiseert en daarnaast korting geeft voor verschillende culturele activiteiten.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Solliciteer bij ons als salarisadministrateur via onderstaande button. Je kunt solliciteren tot en met 30 april 2024. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Meidina Oldenziel, HR-manager, via 06 206 08 183 of Silva van Halen, salarisadministrateur, via 06-86899765.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vacature delen via:

Referentienummer:

338871341

Regio:

  • Drenthe

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Assen

Contactpersonen:

Recruitment

Bedrijfspagina:

http://www.accare.nl

Kantooradres:

Groningerstraat 352 9402 LT Assen