Accare Almere Poli

Uren in overleg

Systeemtherapeut

Over de functie

Op de polikliniek in Almere wordt zorg geleverd aan kinderen en jongeren met psychiatrische problemen, waaronder ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, ASS en angst- en stemmingsstoornissen. Ook ligt er een accent op trauma, hechting en complexe systeemproblematiek. Op de polikliniek wordt KINGS-ambulant geboden. KINGS-ambulant is een gezinsbehandeling gericht op het doorbreken van intergenerationeel trauma, waarbij zowel ouders als kinderen traumabehandeling op intensieve wijze ontvangen met daarnaast een gezinsbehandelaar in de thuissituatie. Het traject is kort en intensief (gemiddeld 16 weken), maar we bieden maatwerk met een multidisciplinair team waarbij systeemgericht werken van groot belang is.

De polikliniek bestaat uit twee teams met ieder ongeveer 12 medewerkers, waaronder een systeemtherapeut, psychiaters, psychologen, orthopedagogen, regiebehandelaren, een PMT’er en gezinshulpverleners. De polikliniek is heel enthousiast om een systeemtherapeut te verwelkomen die vanuit zijn of haar expertise kan bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren en hun systeem.

Als systeemtherapeut voer je behandelingen uit met cliënten en hun systeem. Daarnaast treed je op als behandelcoördinator voor cliënten, je stuurt het behandelproces aan en hebt regelmatig afstemming met collega’s en partners over het hulpverleningsproces.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een afgeronde opleiding tot systeemtherapeut en je bent geregistreerd als lid en erkend systeemtherapeut bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG). Ook beschik je over een afgeronde opleiding op hbo- of universitair niveau in de sociale en/of gedragswetenschappen die is opgenomen in de ‘lijst consult registrerende beroepen’ van het Zorgprestatiemodel (ZPM).

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen de € 3.541,- tot € 5.335, op basis van 36 uur, volgens CAO GGZ FWG 60;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding;
  • Een fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Jaarlijkse fiscale uitruil kosten woon-werkverkeer;
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor opleidingen, verlof of als extra salaris kan worden uitgekeerd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en worden referenties ingewonnen.

Solliciteren

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Denise Emmens, recruiter, via d.emmens@accare.nl of via 06 598 320 00. Ben je direct enthousiast en wil je kennismaken? Je kunt solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Na het insturen van je gegevens, ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail. Als je voldoet aan het profiel, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Vacature delen via:

Referentienummer:

105411916

Regio:

  • Flevoland

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Locatie:

Almere

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://www.accare.nl

Kantooradres:

Radioweg 1a 1324 KW Almere