Accare

Uren in overleg

(Kinder- en jeugd)psychiater regio Drenthe

Over de functie

Binnen regio Midden-Drenthe wordt zorg geleverd aan kinderen en jongeren met vaak complexe psychiatrische problematiek. Als psychiater help jij deze kinderen in hun ontwikkeling. Door best bewezen behandelmethoden te gebruiken, en maatwerk te leveren waar dat moet. Jouw taken: 

  • Doen van psychiatrisch onderzoek;
  • Uitvoeren behandeling;
  • Meedraaien achterwacht in de crisisdienst spoed4jeugd;
  • Actieve bijdrage aan het ontwikkelen van het behandelbeleid.

Wil je meer weten over de functie? Lees hier het enthousiaste verhaal van Ben Verhoeven, onze kinder- en jeugdpsychiater in Drenthe.

Op basis van jouw kennis, ervaring en affiniteit overleggen we graag met jou hoe jouw werkweek eruit komt te zien. Je kunt hierbij denken aan het werken op één van de poliklinieken in Drenthe, de kliniek in Smilde (Intensieve Zorg) of een combinatie tussen verschillende werkplekken. 

Accare biedt mogelijkheden voor alle psychiaters!

Voor zowel een beginnende als meer ervaren psychiater biedt Accare ruimte en mogelijkheden voor professionele (door)ontwikkeling. We zijn van mening dat duurzame samenwerking met betrokken psychiaters bijdraagt aan de kwaliteit van onze zorg en ontwikkeling van de organisatie. Startende professionals bieden we ruimte voor coaching met nadruk op persoonlijke groei en ontwikkeling.

Voor psychiaters die al enige tijd werkzaam zijn, geldt dat vakinhoudelijke doorontwikkeling centraal staat. Ook psychiaters die bijvoorbeeld werkzaam zijn in de volwassenen psychiatrie bieden we middels her- en bijscholing mogelijkheden om te werken in de jeugd-ggz. Accare biedt veel opleidingen aan (o.a. opleiding tot kinder- en jeugdpsychiater, kp- en gz-opleiding en opleiding tot verpleegkundig specialist). Je kunt hier bijdragen aan onderwijs en supervisie/werkbegeleiding. Tegelijkertijd heb je elke dag de mogelijkheid om met jouw specialistisch kennis je collega’s te inspireren en daardoor de kwaliteit van de behandeling nog krachtiger te maken. Daarnaast bieden wij een inspirerende en academische werkomgeving met veel specialistische kennis, aandacht voor opleiding en onderzoek en mogelijk tot nascholing en verdieping. Wij hebben verschillende expertise groepen waarbij jij je kan aansluiten.

Wie ben jij?

Je voelt je als een vis in het water bij een organisatie met lef. Je bent toonaangevend in het vakgebied en deelt je kennis graag met collega's. Je hebt plezier om naast de behandelingen te investeren in vernieuwing, onderzoek, netwerkontwikkeling en deskundigheidsontwikkeling.

Om in aanmerking te komen voor deze vacature kinder- en jeugdpsychiater is het vanzelfsprekend dat je beschikt over de afgeronde opleiding tot arts en de specialistische opleiding tot psychiater, aangevuld met de aantekening ‘kinder- en jeugdpsychiater’. Maar ook wanneer je deze aantekening nog niet hebt, kunnen wij wellicht iets voor je betekenen. Kandidaten die op korte termijn over deze aantekening beschikken, worden daarom ook van harte uitgenodigd om te reageren.

Het aantal uren bepalen we in overleg. Werk je als psychiater en ben je nog een aantal uren beschikbaar of werk je als zzp’er? We bespreken graag de mogelijkheden en nodigen je van harte uit te reageren.

Wat bieden wij?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Je krijgt van ons vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Want – zo geloven wij – alleen op die manier worden we elke dag een beetje beter in wat we doen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Een salaris van € 6.050,- tot € 10.376,- o.b.v. 36 uur, volgens CAO GGZ AMS 5;
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer het fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Diane van der Koppel, Regiodirecteur Inhoudelijk, bereikbaar via het secretariaat (0592) 857 600 of met Denise Emmens, recruiter, via 06 598 320 00, Marieke Appels, recruiter, via 06 86 88 06 77.

Mocht je voor een andere regio in aanmerking willen komen, neem dan ook contact met ons op, we bieden vele mogelijkheden en denken graag met je mee.

Vacature delen via:

Referentienummer:

365952569

Regio:

  • Drenthe

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Locatie:

Regio Drenthe

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://www.accare.nl

Kantooradres:

Groningerstraat 352 9402 LT Assen