Accare Drachten Poli

Uren in overleg

Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Wat ga je doen?

Je levert zorg aan kinderen en jongeren met specifieke jeugdpsychiatrische problemen, zoals depressieve, angst of traumaklachten. Je houdt je niet alleen bezig met cliëntenzorg, maar denkt ook mee over behandelbeleid.

Je werkt samen in een multidisciplinair team van zo’n acht collega’s: (gz-)-psychologen, orthopedagogen(-generalist) en een psychiater. Ook werk je samen met een systeemtherapeut, een gezinshulpverlener en een vaktherapeut Psychomotorische therapie (PMT).

Het team biedt naast reguliere ambulante trajecten ook ambulante intensieve traumabehandeling. In dit traject wordt een jongere gedurende twee weken, drie ochtenden in de week door verschillende collega’s behandeld. Traumabehandeling wordt gegeven in combinatie met systemische behandeling en PMT. Het team zoekt een nieuwe collega die met hen deze trajecten kan vormgeven.

Het team is bevlogen en pakt complexe vraagstukken samen op. Onderling is er een goede sfeer. Dat merk je in het inhoudelijke werk, maar ook door de gezamenlijke lunches, pingpongcompetities of een teamuitje.

Wie ben jij?

Je hebt een AGB en BIG-registratie als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist. Je hebt bij voorkeur ook ervaring met het geven van traumabehandeling. Heb je een registratie tot cognitief gedragstherapeut VGCt, schematherapeut en/of EMDR-therapeut? Dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris van € 4.108,- tot € 6.264,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 65);
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
  • Vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling, maar bijvoorbeeld ook veel autonomie over je eigen agenda;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week);
  • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.

Heb je vragen of wil je kennismaken met het team?

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Tjitske Sytema, orthopedagoog-generalist, via t.sytema2@accare.nl. Wil je kennismaken met het team? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons via onderstaande knop.

Bij aanstelling vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook winnen we referenties in.

Vacature delen via:

Referentienummer:

778498193

Regio:

  • Friesland

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Locatie:

Drachten

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://www.accare.nl

Kantooradres:

Berglaan 12 9203 EG Drachten