Accare Steenwijk Poli

Minimaal 24 uur per week

Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist

Wat ga je doen?

Als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist ben je verantwoordelijk voor het voeren van intake- en anamnesegesprekken met kind en ouders, het opstellen van een behandelplan en het uitvoeren van behandeling. Je coördineert en evalueert de diagnostiek en het behandeltraject. Je treedt op als regiebehandelaar, maakt deel uit van een multidisciplinair team, werkt samen met collega’s van andere instellingen en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van behandelbeleid. Ook overleg je met ketenpartners, verwijzers en gemeenten.

Je maakt deel uit van een actief en bevlogen team. Verbinding met elkaar vinden we belangrijk. Dit betekent oog en aandacht voor elkaar, gezelligheid in de pauzes en regelmatig teamuitjes. Daarnaast weten we elkaar op de inhoud van ons werk goed te vinden. Hierbij maken we gebruik van elkaars expertise. Onze visie is sterk systeemgericht. Ons team bestaat naast (GZ)-psychologen en orthopedagogen uit systeemtherapeuten, vaktherapeuten (speltherapeut en PMT), gezinsbehandelaren en een verpleegkundig specialist.

Op de polikliniek in Steenwijk leveren wij zorg aan kinderen en jongeren met psychiatrische problemen. Bij ons behandelen we vooral ASS, ADHD, trauma, angst- en stemmingsstoornissen en eetstoornissen. Hierbij zien we veel cliënten met complexe problematiek, waarin we multidisciplinair met elkaar samenwerken om tot de best passende behandeling te komen.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

In 2023 werd het werken bij Accare met een 7,6 beoordeeld in ons Algemeen Medewerkers Onderzoek. Maar liefst 76% van onze collega’s heeft deze enquête ingevuld.

Waarom bevelen onze collega’s Accare als werkgever aan?

  • Een platte organisatie met slechts één managementlaag. Dat betekent dat je echt veel eigen verantwoordelijkheid hebt in je werk, en ook veel vrijheid.
  • Veel samenwerking met zeer deskundige collega’s uit allerlei disciplines. Complexe vraagstukken worden als team aangepakt.
  • Omdat het een grote organisatie is, zijn er veel mogelijkheden. Om je te specialiseren in een bepaald vakgebied, of juist generalist te zijn. Om neventaken te doen, zoals een docentschap of onderzoek bij ons Child Study Center.
  • Je houdt je niet alleen bezig met cliëntenzorg, maar denkt ook mee over behandelbeleid.

Wie ben jij?

Je bent gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist met een AGB en BIG-registratie. Je krijgt energie van het uitvoeren van complexe diagnostiek en het werken in een multidisciplinair team. 

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris van € 4.108,- tot € 6.264,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 65);
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).
  • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als regiebehandelaar. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Henriet Gijzen, GZ-psycholoog of Cynthia van Zwieten, GZ-psycholoog  via ons secretariaat 038-852 1600.

Bij aanstelling vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook winnen we referenties in.

Wil je eerst meelopen en kennismaken met het team?

Ook dat kan! Als je voldoet aan het profiel ontvangen we je graag om je een nog beter beeld te geven. Zo kun je zelf ervaren hoe wij bij Accare werken en maak je kennis met het team. Stuur je gegevens naar overijssel.regiodirectiesecretariaat2@accare.nl en wij organiseren een afspraak voor je.

Vacature delen via:

Referentienummer:

890702817

Regio:

  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Steenwijk

Contactpersonen:

Regiosecretariaat

Bedrijfspagina:

http://www.accare.nl

Kantooradres:

Stationsplein 10 8331 GM Steenwijk