Accare Hengelo Poli

32 uur per week

Gezinshulpverlener GRIP team

Waar ga je werken en wat ga je doen?

Het GRIP-team is een team van gezinscoaches vanuit verschillende organisaties. Zij leveren zorg in de gemeente Hengelo. Elke gezinscoach biedt directe hulp op meerdere levensgebieden binnen een gezin. Het gezin heeft hierbij de regie. Door het GRIP-team en het aanpakken van meerdere levensgebieden blijft het aantal hulpverleners per gezin beperkt. Gezinnen en de gemeente Hengelo zijn zeer tevreden over de hulp zoals GRIP dat vorm geeft.

Het doel van het GRIP-team is om efficiënte ambulante hulpverlening aan multiproblem gezinnen te bieden. Achter de schermen is het doel om als organisaties niet meer aanbodgericht maar multidisciplinair en vraaggericht te werken. Het team biedt hulp aan gezinnen die al veel zorg hebben ontvangen, maar die blijven terugkeren in de zorgketen. De gezinnen hebben problemen op meerdere gebieden, zoals schulden, opvoedproblemen, ziekte, verslaving en relationele problemen.

De betrokken partijen zijn:

  • Accare: jeugd-ggz;
  • Jarabee: jeugdzorgaanbieder, Algemeen Maatschappelijk Werk;
  • Ambiq: specialist Licht Verstandelijke Beperking;
  • Mediant: jeugd-ggz;
  • Leger des Heils: Algemeen Maatschappelijk Werk;
  • ZaZ Welzijn: welzijns- en gezondheidszorginstelling.

Je stemt het hulpverleningstraject af met de cliënt, systeem en relevante in- en externe betrokkenen. Je observeert en analyseert de problematiek van de cliënt door het verrichten van systeemonderzoeken en het voeren van gesprekken met de cliënt en eventuele externe behandelaar.

Je voert interventies uit die opgenomen zijn in het moduleplan en levert tijdig voortgangrapportages aan. Daarnaast zorg je voor een veilige leefomgeving van de cliënt.  Je coördineert de voortgang en realiseert de behandeldoelen van het hulpverleningstraject. Samen met het team lever je een bijdrage aan de verbetering van in gebruik zijnde methodieken.

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding met een geldige SKJ- of BIG registratie en de opleiding Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG) afgerond.
  • Je bent flexibel inzetbaar en weet met onverwachte situaties om te gaan. Daarnaast ben je gewend om verantwoordelijkheid te nemen en te dragen, maar ken je ook je grenzen.
  • Je bent proactief en outreachend.  Je durft je mening te geven en positie in te nemen.
  • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week waarvan 24 uur voor het GRIP-team om jouw GGZ-expertise in te brengen in het GRIP-team. Naast deze uren zal je 8 uur als gezinshulpverlener bij Accare in Hengelo aan het werk gaan om verbinding te houden met de moederorganisatie.

Wie zijn wij?

We stellen onszelf eerst even voor: Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Wat bieden wij?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Je krijgt van ons vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Want – zo geloven wij – alleen op die manier worden we elke dag een beetje beter in wat we doen. Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Afhankelijk van je opleiding en ervaring een salaris van € 2.737,- tot € 4.263,- (CAO GGZ FWG 50) op basis van 36 uur per week;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofduren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week);
  • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de vacature? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als gezinshulpverlener via onderstaande button. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over je sollicitatie. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Joske Kotteman of Iris Waning via het secretariaat in Hengelo via 074-8220100.

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

496634461

Regio:

  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Locatie:

Hengelo

Contactpersonen:

directiesecretariaat

Bedrijfspagina:

http://www.accare.nl

Kantooradres:

Sabina Klinkhamerweg 21 7555 SK Hengelo