Accare Adolescenten 1

Uren in overleg

Gz-psycholoog adolescententeam

Het team

Het ADO-team bestaat uit hbo-behandelaren (sociotherapeuten) die op de groep staan, een klinisch psycholoog, twee behandelcoördinatoren en een systeemtherapeutisch werker. Het ADO-team is jong en volop in ontwikkeling. Het team is gelijkwaardig en staat er echt samen voor. Als nieuwe collega voel je je er vast snel thuis.

Al nieuwsgierig? Lees hier het verhaal van Marleen over haar functie in het ADO-team.

De kliniek

Het ADO-team heeft plaats voor maximaal 6 adolescente cliënten. Soms wordt ook een gezin opgenomen. De adolescenten verblijven 5 dagen per week, 24 uur per dag in Smilde. Je ziet dus ook hoe zij zich handhaven buiten de behandelkamer. Dat geeft een heel andere dynamiek dan het werken op de polikliniek.

Regiebehandelaar

Als Gz-psycholoog bied je behandelingen voor onder meer depressie, ASS, trauma/PTSS, dwang en angst en persoonlijkheidsproblematiek. Of een combinatie hiervan; het is altijd maatwerk. Daarnaast ben je regiebehandelaar. Je doet de intake- en evaluatiegesprekken, stelt de indicatie, stuurt de andere behandelaren aan en bewaakt de uitvoering van het behandelplan. Je hebt dus regelmatig overleg met onder meer je team, de poliklinisch behandelaren, de systeemtherapeutisch werker en ouders/verzorgers.

Ben jij de gz-psycholoog die houdt van complexe puzzels? Welkom in Smilde!

Accare

Accare is een ambitieuze academische organisatie voor jeugd-ggz. We werken vanuit 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland en bieden medewerkers veel ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing. Als je dat interessant vindt, kun je je eigen werkomgeving verrijken. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan een Kennislijn binnen Accare of door wetenschappelijk onderzoek te doen. Ook stimuleren we jouw ontwikkeling en deelname aan onderwijs.

Wie ben jij?

Jij bent een gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist met een BIG-registratie en AGB-code. Bij voorkeur ben je ook EMDR-practitioner. Je staat stevig in je schoenen, hebt een transdiagnostische, creatieve blik en bent een echte teamplayer. Je houdt van een dynamische werkomgeving waarin je samen met een team professionals in korte tijd complexe puzzels kunt ontwarren. 

Bij aanstelling vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vergoeden deze kosten voor je. Het inwinnen van referenties is onderdeel van ons aannamebeleid.

Wat mag je verwachten?

  • Een salaris van € 4.108,- tot € 6.264,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 65);
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Jaarlijkse fiscale uitruil kosten woon-werkverkeer;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).

Solliciteren

Ben je direct enthousiast? Twijfel dan niet en solliciteer via onderstaande button. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marleen Wildschut, klinisch psycholoog, via 06-59844034.

Wil je eerst meelopen en kennismaken?

Ook dat kan! Als je voldoet aan het profiel ontvangen we je graag om je een nog beter beeld te geven. Zo kun je zelf ervaren hoe wij bij Accare werken en maak je kennis met het team. Stuur je gegevens naar recruitment@accare.nl en wij organiseren een afspraak.

Bekijk hier ook de andere functie gz-psycholoog in Smilde!

Vacature delen via:

Referentienummer:

211667324

Regio:

  • Drenthe

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Locatie:

Smilde

Contactpersonen:

Directiesecretariaat Intensief

Bedrijfspagina:

http://www.accare.nl

Kantooradres:

Fazantenlaan 1 9422 EZ Smilde