Accare Deventer FJP

Uren in overleg

Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist FJP

Wat ga je als team doen?

Binnen de polikliniek in Deventer werken drie multidisciplinaire teams intensief met elkaar samen. Jij werkt met je directe collega’s in het team forensische jeugdpsychiatrie (FJP). Dit multidisciplinaire team werkt intensief met elkaar samen en bestaat uit een kinder- en jeugdpsychiater, orthopedagoog, gz-psycholoog, systeemtherapeut en een RGT-therapeut. 

Binnen het team FJP werk je met kinderen en jongeren met psychische problemen en complexe, externaliserende problematiek. Jongeren die bij het team terecht komen hebben vaak te maken gehad met politie en/of justitie.

Je draagt gezamenlijk verantwoordelijkheid voor de caseload, waarin ieder zijn/haar ervaring en expertise inzet om de behandelingen naar een hoger niveau te kunnen tillen. Daarnaast geef je werkbegeleiding en supervisie waar nodig. Je werkt samen met de ketenpartners in de regio om de zorg zo goed mogelijk met elkaar vorm te geven.

Wat ga jij doen?

Jouw werkzaamheden bestaan uit het doen van diagnostiek en risicoanalyse t.a.v. recidive, het samen opstellen van probleemsamenhang met kwetsbaarheden én krachten en een behandelplan. Voor onze doelgroep is het belangrijk om vanaf de start goed onderzoek te doen naar de samenhang in oorzaken en verklarende factoren van de problematiek. Naast het bieden van diverse individuele behandelingen werken we onder andere met specifieke interventies voor de forensische doelgroep zoals agressie regulatie op maat. Heb je daar nog geen ervaring mee? Dan bieden wij je de mogelijkheid je hierin te scholen.

Waar ga je werken?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Waarom werken onze collega’s bij Accare?

  • We zijn een platte organisatie met slechts één managementlaag. Dat betekent dat je echt veel eigen verantwoordelijkheid hebt in je werk, en ook veel vrijheid.
  • Je werkt intensief samen met zeer deskundige collega’s uit allerlei disciplines. Jullie pakken complexe vraagstukken als team aan.
  • Omdat het een grote organisatie is, zijn er volop mogelijkheden. Om je te specialiseren in een bepaald vakgebied, of juist generalist te zijn. Om neventaken te doen, zoals een docentschap of onderzoek bij ons Child Study Center.
  • Je houdt je niet alleen bezig met cliëntenzorg, maar denkt ook mee over behandelbeleid.

Wie ben jij?

Jij bent een professional die energie krijgt van het uitvoeren van complexe diagnostiek en het werken in een multidisciplinair team. De diversiteit en soms complexiteit van de doelgroep vraagt flexibiliteit en oplossingsgericht denken. Vanzelfsprekend heb je een AGB en BIG-registratie als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een salaris van € 4.108,- tot € 6.264,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 65);
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Talrijke mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week);
  • Aandacht voor balans en vitaliteit. Wat heb jij nodig om je werk goed te kunnen doen? We denken hierin graag met je mee.

Solliciteren

Ben je direct enthousiast? Reageer dan via de sollicitatieknop bij de vacature. Wil je reageren op een andere manier die bij jou past? Stuur dan je bericht naar: recruitment@accare.nl.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Guido de Rooij, kinder- en jeugdpsychiater, via het telefoonnummer van het secretariaat: 0570-851500. 

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Wij vergoeden deze kosten voor je. Het inwinnen van referenties is onderdeel van ons aannamebeleid.

Vacature delen via:

Referentienummer:

942347221

Regio:

  • Overijssel

Locatie:

Deventer FJP

Bedrijfspagina:

http://www.accare.nl

Kantooradres:

Diepenveenseweg 159 7413 AP Deventer