Accare Steenwijk Poli

28-32 uur per week

Psycholoog / orthopedagoog

Over de functie

Als psycholoog of orthopedagoog help jij kinderen en jeugdigen in hun ontwikkeling. Dit doe je door evidence-based behandelmethoden. Wekelijks is er ruimte voor intervisie, teamoverleg en je zal frequent werkbegeleiding ontvangen. Je voert diagnostiek en (deel)behandeling uit. Daarnaast ben je in de rol van behandelcoördinator verantwoordelijk voor de zorg en afstemming van de cliënt.

Je gaat aan de slag de op polikliniek in Steenwijk. Het team levert zorg aan kinderen en jongeren met psychiatrische problemen, zoals ASS, ADHD, trauma, angst- en stemmingsstoornissen en eetstoornissen. In het team Steenwijk werken we met een groep enthousiaste collega’s aan verschillende hulpvragen van ouder en hun kinderen. Als psycholoog / orthopedagoog  voer je zelfstandig verschillende (deel)behandelingen uit. In deze behandelingen wordt veelal samengewerkt met ouders en/of het systeem. Binnen het team wordt er generalistisch gewerkt waardoor de behandelgebieden divers zijn. Zo denk je mee in proces diagnostiek, geef je jongeren of ouders psycho-educatie en / of oudertraining en analyseer je het gedrag van het kind vanuit een gedragstherapeutisch kader. Daarnaast kun je behandeling bieden gericht op ontwikkelingsproblematiek, stemmingsproblematiek, hechting- en traumaproblematiek. Je werkt binnen een multidisciplinair team waarin een nauwe samenwerking mogelijk is met de verschillende disciplines. Samen wordt bekeken welke rol en discipline het best passend is binnen de casus. 

Over Accare

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde masteropleiding Orthopedagogiek/Pedagogische Wetenschappen of Psychologie afgerond.
  • Bij Orthopedagogiek/Pedagogische Wetenschappen heb je daarnaast een SKJ-registratie en AGB-code of kunt deze aanvragen. Je voldoet ook aan de eisen om een LOGO-verklaring aan te vragen. Bij Psychologie heb je een SKJ-registratie en voldoe je aan de eisen om een LOGO-verklaring aan te vragen.

Helaas biedt deze tijdelijke vacature geen ruimte voor net afgestudeerde professionals. Graag verwijzen we je naar onze site voor eventuele andere mogelijkheden.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris van € 3.541,- tot € 5.335,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 60);
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
  • Een contract voor bepaalde tijd: tot en met oktober 2024*;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).
  • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.

*Accare is een grote organisatie en we zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Dit biedt een reële kans dat er na de tijdelijke periode nieuwe mogelijkheden zijn. 

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken in Steenwijk? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als psycholoog / orthopedagoog. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Nicky Freriks, GZ-psycholoog, via ons secretariaat 038-852 1600.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en worden referenties ingewonnen.

Vacature delen via:

Referentienummer:

679643506

Regio:

  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Steenwijk

Contactpersonen:

Regiosecretariaat

Bedrijfspagina:

http://www.accare.nl

Kantooradres:

Stationsplein 10 8331 GM Steenwijk